طرز تهیه کشک و بادمجان
کشک و بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به دلیل محبوبیت زیادی که دارد از خانه ها به منوی رستوران ها راه یافته است. این غذای ساده علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد قیمتش نیز بسیار ارزان و به صرفه است.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
بادمجان | ۳ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
مغز گردو | ۲ قاشق غذاخوری |
کشک | ۳ قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه و روغن مایع | به اندازه کافی |
دستور پخت کشک و بادمجان
مرحله اول
ابتدا بادمجان ها را می شوییم سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه پوست بادمجان ها را می گیریم و آنهار ا به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب می ریزیم. کمی نمک روی بادمجان ها می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا نمک به تمام نقاط برسد.مرحله دوم
نمک ریختن روی بادمجان ها برای این است که اگر بادمجان ها تلخ باشن ، تلخی شان گرفته شود. ضمنا نمک باعث می شود آب اضافی بادمجان ها خارج شود و زمانی که می خواهیم بادمجان ها را سرخ کنیم جذب روغن کمتری داشته باشند.مرحله سوم
بادمجان را به مدت ۳۰ دقیقه رها می کنیم تا تلخی و آب اضافی شان گرفته شود سپس داخل یک ظرف پر از آب می ریزیم و با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم و داخل آبکش می ریزیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود.همچنین ببینید : طرز تهیه میرزا قاسمی رستورانی دونفره
نظرات
ارسال یک نظر