تخم شربتی چه خواصی برای بدن انسان دارد؟

خواص تخم شربتی

خواص تخمه شربتی برای پوست زمان مصرف مضرات مصرف تخمه شربتی مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی مقدار مصرف تخمه شربتی در روز برای ورزشکاران برای لاغری
تخم شربتی یکی از انواع دانه های بسیار مقوی و مفید در سراسر جهان است که در طب سنتی از قدیم الایام برای درمان بیماری ها مورد استفاده قرار می گرفته است.

همچنین ببینید : خواص و مضرات سیاه دانه

خاصیت های تخم شربتی

درمان سرماخوردگی و سرفه

جالب است بدانید که از روزگاران گذشته در طب سنتی برای درمان سرماخوردگی و سرفه از تخم شربتی استفاده می شده است. البته امروزه با پیشرفت علم مشخص شده است که طب سنتی به درستی از تخم شربتی برای درمان سرفه و سرماخوردگی استفاده می کرده است.
تخم شربتی به دلیل وجود مقادیر غنی از فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان های قوی به قوی تر شدن سیستم ایمنی کمک می کند و به همین دلیل برای درمان و پیشگیری از ابتلا به بیماری هایی مثل سرماخوردگی موثر است.

درمان عفونت مثانه و واژن

تخم شربتی دارای خواص آنتی باکتریال می باشد و به همین دلیل می تواند به بهبود عفونت مثانه و واژن در بانوان کمک کند. علاوه بر اینکه تخم شربتی به عنوان یک دیورتیک طبیعی شناخته می شود که باعث افزایش ادرار می شود و به همین دلیل می تواند باعث کاهش یا حتی درمان عفونت های موجود در مثانه شود.

درمان استرس و افسردگی

طبق تحقیقات جدید مشخص شده است که تخم شربتی دارای خاصیت آرام بخشی می باشد و به همین دلیل می تواند به درمان بیماری های روحی مثل افسردگی، استرس و اضطراب کمک کند و در نتیجه باعث بهبود خلق و خو شود.
ضمن اینکه مصرف تخم شربتی می تواند به درمان بی خوابی و خستگی مداوم نیز کمک کند. تخم شربتی حاوی مقادیر مناسبی از منیزیم است که پس از مصرف باعث کاهش یافتن سطح کورتیزول خون می شود که در نتیجه به رفع خستگی و درمان مشکلات بی خوابی کمک می کند.

ضد آفتاب طبیعی

جالب است بدانید که مصرف تخم شربتی می تواند از خطر بروز آفتاب سوختگی شدید را کاهش دهد. تخم شربتی حاوی انواع آنتی اکسیدان های قوی می باشد که به همین دلیل می تواند از پوست بدن در مقابل اشعه های مضر نور خورشید محافظت کند.

سلامت دهان و دندان

جالب است بدانید که مصرف تخم شربتی به دلیل این که این دانه دارای خواصی همچون خواص ضد قارچی، ضد باکتری، ضد میکروبی و ضد ویروسی می باشد، می تواند از پوسیدگی، ایجاد پلاک و سوراخ شدن دندان ها تا حد زیادی جلوگیری کند.
علاوه بر موارد ذکر شده اگر با مشکل بوی بد دهان نیز روبرو هستید می توانید از تخم شربتی کمک بگیرید. تخم شربتی به دلیل خاصیت ضد میکروبی قوی، باعث ناوبد شدن میکروب ه و باکتری های درون دهان می شود و علاوه بر از بین بردن بوی بد دهان باعث خوشبو شدن دهان نیز می شود.

لاغری و کاهش وزن

یکی دیگر از خاصیت های مهم تخم شربتی این است که می تواند به کاهش وزن کمک شایانی کند. تخم شربتی حاوی مقادیر غنی از فیبر می باشد و به همین دلیل باعث کنترل اشتها می شود که در نتیجه از پرخوری جلوگری می کند.
یکی دیگر از دلایلی که باید تخم شربتی را در رژیم لاغری خود قرار دهید این است که تخم شربتی کالری بسیار کمی دارد و دارای انواع ویتامین ها، پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ می باشد که باعث افزایش سوخت و ساز در بدن می شود که در نتیجه به چربی سوزی بیشتر می انجامد.

جوان سازی پوست

استفاده از تخم شربتی به صورت موضعی می تواند به کاهش چین و چروک های روی پوست کمک کند. تخم شربتی به دلیل وجود انتی اکسیدان های قوی و انواع فلاونوئیدها می تواند باعث کنترل رادیکال های آزاد مخرب که مسئول اصلی ایجاد چین و چروک رو پوست هستند می شوند.

زیان های تخم شربتی

کاهش فشار خون شدید

تخم شربتی به دلیل می تواند باعث کاهش فشار خون شود بهتر است کسانی که دارای فشار خون پایین هستند از مصرف بیش از حد ان صرف نظر کنند چون می تواند باعث مشکلاتی مثل سرگیجه یا حتی بیهوشی شود.

برامون در سایت های پینترست، ردیت و بالاترین کامنت بگذارید؛ ممنون

نظرات