آموزش طرز تهیه خورش تره یک غذای کرمانشاهی
خورش
تره از خورش های معروف استان کرمانشاه است که دوست داران بسیار در این
استان دارد و نکته جالب در مورد این خورش این است که خورش تره در این استان
از خورش هایی مثل خورش قیمه یا قورمه سبزی هم محبوب تر است. در ادامه این مطلب با دستور پخت خورش تره با وبلاگ سبک زندگی ایرونی همراه باشید.
مواد لازم خورش تره
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- تره تازه ۵۰۰ گرم
- لیمو عمانی ۲ عدد
- لوبیا سفید نصف پیمانه
- روغن مایع به اندازه کافی
- گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش تره
برای تهیه خورش تره ابتدا
پیاز را با کمی روغن داخل قابلمه مخصوص خورش تفت دهید سپس گوشت را خرد
کنید و به قابلمه اضافه کنید. مواد را کمی تفت دهید سپس لوبیا را که از قبل
خیسانده اید اضافه کنید و کمی تفت دهید.
حالا کمی آب اضافه کنید و بگذارید لوبیا و گوشت بپزند. در حین پخت گوشت تره ها را خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم.
پس از اینکه لوبیا و گوشت پخته شدند تره را اضافه می کنیم و در 15 دقیقه پایانی لیموعمانی ها را اضاف می کنیم.
حالا
اجازه می دهیم خورش به روغن بیفتد و آماد شود. برای تزیین این خورش می
توانیم از گوجه فرنگی سرخ شده و سیب زمینی شرخ شده استفاده کنیم.
خورش آماده شده را داخل خورشت خوری می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم. این خورش خوشمزه را با سبزیجات بیشتری هم می توانید تهیه کنید. توجه داشته باشید که این خورش به دلیل وجود تره کمی طعم تند دارد پس از اضافه کردن فلفل زیاد به ان خودداری کنید.
اگر به خورش های ایرانی و فرنگی علاقمند هستید این لینک » انواع خورش های ایرانی و خارجی را دنبال کنید.منابع :
نظرات
ارسال یک نظر