طرز تهیه خورش کرفس مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی و خوشمزه


طرز تهیه خورش کرفس مجلسی و خوشمزه

خورش کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت زیادی به خورش قورمه سبزی دارد. این خورش یکی از انواع خورش هایی محسوب می شود که در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازم برای 2 نفر

  • پیاز 1 عدد
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به مقدار کافی
  • سبزی قرمه حدود 100 گرم
  • گوشت خورشتی خرد شده 8 تکه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
  • جعفری خرد شده حدود 25 تا 35 گرم
  • کرفس خرد شده و برگ های خرد شده آش
  • کمی نعنای تازه خرد شده یا کمی پودر نعنا خشک

دستور پخت

مرحله یک

ابتدا کرفس و باقی سبزیجات رو به مدت 20 دقیقه با کمی روغن و نمک سرخ میکنیم تا کمی رنگشان تغییر کند. اگر می خواهید خورش شما رنگ تیره تری داشته باشد بهتر است که سبزی خورش را بیشتر سرخ کنید.

مرحله دوم

در قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم پیاز رو به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن مایع سرخ میکنیم. پس از اینکه پیاز سرخ شد گوشت خورشتی رو اضافه میکنیم و تفت می دیم تا گوشت خورشتی تغییر رنگ بده.

مرحله سوم

در اخر ادویه رو میزنیم و آب اضافه میکنیم تا 1 ساعت بپزه. بعدش سبزی رو که در مرحله اول سرخ کردیم رو اضافه میکنیم و اجازه میدم خورش یک ساعت دیگه هم بپزه. در آخر  آبلیمو یا آبغوره رو به همراه نمک بعنوان چاشنی اضافه میکنیم. بعد 10 دقیقه خورش کرفس شما آماده است. نوش جان

منبع : طرز تهیه خورش کرفس با سبزی خشک

نظرات