طرز تهیه شامی کباب
شامی کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند کباب تابه ای از کباب های خانگی محسوب می شود. این کباب خوشمزه که با نام کتلت گوشت هم شناخته می شود از ترکیب گوشت چرخ کرده ، سیب زمینی و پیاز تهیه می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه و روغن | به اندازه کافی |
دستور پخت شامی کباب
مرحله اول
ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم سپس با یک رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی سیب زمینی ها را می گیریم. سیب زمینی رنده شده را داخل یک کاسه جادار می ریزیم و در ادامه پیاز را با همین روش رنده کرده و به سیب زمینی اضافه می کنیم.مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را یه همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط سیب زمینی و پیاز رنده شده اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه کمی آرد نخودچی اضافه می کنیم تا مایه شامی منسجم تر شود.مرحله سوم
پس از مخلوط کردن مواد مایه شامی اگر ماسه شامی انسجام کافی را نداشت یک عدد تخم مرغ به ان اضافه می کنیم و مجددا آنرا به مدت چند دقیقه ورز می دهیم. حالا روی کاسه یک سلفون می کشیم و آنرا به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.همچنین ببینید : طرز تهیه کباب تابه ای ابدار و زعفرانی
نظرات
ارسال یک نظر