طرز تهیه کیک مرغ
کیک مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی ایرانی است که بیشتر برای جشن تولدها تهیه می شود. این کیک خوشمزه شباهت زیادی به سالاد الویه دارد و می توانید از آن به عنوان یک فینگرفود خوشمزه در مهمانی های خود استفاده کنید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
خیارشور | ۲ عدد متوسط |
هویج | ۱ عدد متوسط |
سوسیس | ۳ عدد |
جعفری | ۵۰ گرم |
نان تست | ۱ بسته |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
سس مایونز | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
روغن و زردچوبه | به اندازه کافی |
دستور پخت کیک مرغ
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ را داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم و سینه مرغ را تفت می دهیم. در ادامه پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم ، پیاز برای گرفتن طعم زهم گوشت مرغ عالی عمل می کند.مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ۲ لیوان آب جوش به سینه مرغ اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت مرغ به طور کامل بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ پخت انرا به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.مرحله سوم
در این مرحله سویس ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. هویج را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم. در ادامه خیارشور ها را نیز به صورت نگینی ریز یا حلقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم.همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد الویه با سوسیس و کالباس
نظرات
ارسال یک نظر