طرز تهیه سوتی پلو
سوتی پلو که با نام شیرین برنج هم شناخته می شود یکی از غذاهای معروف و مجلسی شهر اردبیل است که در روزهای به خصوصی مانند چهارشنبه سوری یا شب عید نوروز تهیه می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
شیر | ۴ پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار کافی |
دستور پخت سوتی پلو
مرحله اول
ابتدا برنج را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و روی آن آب گرم و ۱ قاشق نمک می ریزیم و اجازه می دهیم تا خیس بخورد.برای درست کرددن برنج دمی باید چندین ساعت برنج خیس بخورد.بعد برنج را چندین مرتبه می شوییم تا آب آن را که خالی می کنیم زلال شود.مرحله دوم
زعفران را پودر می کنیم و چند تکه یخ ریز داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۱۰ الی ۲۰ دقیقه همین طور بماند تا خوب رنگش باز شود.شیر را در قابلمه ای(تفلون یا نسوز) که قصد تهیه غذا را داریم می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.مرحله سوم
سپس زعفران آماده شده را به شیر اضافه می کنیم و همین طور کمی نمک نیز می افزاییم. سپس آب برنج را خالی می کنیم و خود برنج را به شیر می افزاییم و برنج شیر را مخلوط می کنیم و (به هیچ عنوان درب قابلمه را در این مرحله نمی گذاریم)همچنین ببینید : طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان
نظرات
ارسال یک نظر