بهترین روش آماده کردن ترشی با انبه رسیده زرد

طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه احمد زعفرانی رسیده زرد کال پاکستانی کال بندرعباس پاکستانی با روغن زیتون زرد ساده
ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار محبوب جنوب کشورمان است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است.

همچنین ببینید : طرز تهیه سیر ترشی سریع
مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط
انبه زرد۲ عدد
روغن زیتون½ پیمانه
سیر۶ حبه
سرکه۱ پیمانه
سیاه دانه۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه ترشی انبه

مرحله اول

ابتدا تابه ای روی حرارت کم می گذاریم و تخم گشنیز و سیاه دانه و فلفل قرمز و سیاه را داخل آن می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا بوی ادویه ها را حس کنیم و حرارت را خاموش می کنیم و ادویه های بوداده شده را داخل آسیاب می ریزیم.

مرحله دوم

سپس آن ها را پودر می کنیم و کنار می گذاریم.انبه ها را می شوییم و پوست آن ها را می گیریم و از وسط نضف می کنیم و هسته آن را خارج می کنیم و روی تخته آشپزخانه انبه ها را به صورت مکعبی یا مانند خلالی خرد کنید.

مرحله سوم

یا می توانید اصلا انبه را داخل غذاساز بریزید و پوره تحویل بگیرید که این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.بعد سیرها را پوست می گیریم و آن ها را می شوییم و با گوشتکوب برقی کاملا آن ها را له می کنیم. سپس در شیشه مورد نظرمان کمی انبه می ریزیم و روی آن کمی سیر له شده و پودر ادویه های بوداده شده را می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا مجددا انبه می ریزیم و کمی سیر و کمی پودر ادویه تا اینکه شیشه ترشی به اندازه یک بند انگشت خالی بماند و سرکه را اضافه می کنیم تا روی انیه ها را بپوشاند و درب شیشه را محکم می بندیم و در جای خنک به مدت ۲ هفته ترشی انبه را قرار می دهیم تا آماده مصرف شود.نوش جان

منتشر شده در مدیوم، بالاترین، ردیت و پینترست

نظرات