طرز تهیه ترشی انبه
ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار محبوب جنوب کشورمان است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است.
همچنین ببینید : طرز تهیه سیر ترشی سریع
مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط | |
انبه زرد | ۲ عدد |
روغن زیتون | ½ پیمانه |
سیر | ۶ حبه |
سرکه | ۱ پیمانه |
سیاه دانه | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
دستور تهیه ترشی انبه
مرحله اول
ابتدا تابه ای روی حرارت کم می گذاریم و تخم گشنیز و سیاه دانه و فلفل قرمز و سیاه را داخل آن می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا بوی ادویه ها را حس کنیم و حرارت را خاموش می کنیم و ادویه های بوداده شده را داخل آسیاب می ریزیم.
مرحله دوم
سپس آن ها را پودر می کنیم و کنار می گذاریم.انبه ها را می شوییم و پوست آن ها را می گیریم و از وسط نضف می کنیم و هسته آن را خارج می کنیم و روی تخته آشپزخانه انبه ها را به صورت مکعبی یا مانند خلالی خرد کنید.
مرحله سوم
یا می توانید اصلا انبه را داخل غذاساز بریزید و پوره تحویل بگیرید که این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.بعد سیرها را پوست می گیریم و آن ها را می شوییم و با گوشتکوب برقی کاملا آن ها را له می کنیم. سپس در شیشه مورد نظرمان کمی انبه می ریزیم و روی آن کمی سیر له شده و پودر ادویه های بوداده شده را می ریزیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه ترشی کلم بنفش خوشمزه
مرحله چهارم
حالا مجددا انبه می ریزیم و کمی سیر و کمی پودر ادویه تا اینکه شیشه ترشی به اندازه یک بند انگشت خالی بماند و سرکه را اضافه می کنیم تا روی انیه ها را بپوشاند و درب شیشه را محکم می بندیم و در جای خنک به مدت ۲ هفته ترشی انبه را قرار می دهیم تا آماده مصرف شود.نوش جان
نظرات
ارسال یک نظر