طرز تهیه ترشی قارچ
ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های جدید و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش، برای دیزاین غذاها نیز مناسب می باشد.
همچنین ببینید : طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی
مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط | |
قارچ | ۱ کیلوگرم |
سیر | ۱۰ حبه |
فلفل سبز | ۴ عدد |
آب | ۳ لیتر |
سرکه سفید | ۱ لیوان |
نعناع | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
ترخون | ۲ شاخه |
دستور تهیه ترشی قارچ
مرحله اول
ابتدا قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و داخل آبکش می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.سعی کنید از قارچ ها کوچک و دکمه ای استفاده کنید تا ترشی زیباتری داشته باشید.
مرحله دوم
در قابلمه ای سرکه،آب و نمک را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر به جوش بیاید.در این زمان سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی دستمال تمیزی می گذاریم تا خشک شوند.
مرحله سوم
فلفل سبزها را نیز می شوییم و کنار سیرها روی دستمال قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند و رطوبت در آن ها باقی نماند.زمانیکه سرکه به جوش آمد شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرکه سرد شود.
همچنین ببینید : طرز تهیه ترشی انبه کال و سبز
مرحله چهارم
سپس داخل شیشه مورد نظر که از قبل آن را تمیز شستیم و کاملا خشک شده است کمی از قارچ ها را می ریزیم و چند حبه سیر و ۱ عدد فلفل سبز و ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون نیز به آن اضافه می کنیم و مجددا کمی قارچ و دیگر مواد مثل سری قبل می ریزیم تا یک بند انگشت از شیشه خالی بماند.
مرحله پنجم
حالا مخلوط سرکه و نمک و آب که سرد شده است را روی مواد می ریزیم تا کاملا سطح روی قارچ ها را بپوشاند و درب شیشه را محکم می بندیم تا هواد در ترشی نفوذ نکند و به مدت ۲ هفته در جای خنک مانند یخچال ترشی را می گذاریم تا آماده مصرف شود.نوش جان
نظرات
ارسال یک نظر