طرز تهیه کرم کارامل ساده و فوق العاده خوشمزه در منزل
آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه کرم کارامل:
تخم مرغ :◊: 5 عدد
:◊: میتوان از 6 عدد زرده تخم مرغ استفاده کنید :◊:
شکر :◊: ۲ پیمانه
شیر :◊: نیم لیتر
وانیل :◊: نصف قاشق مرباخوری
آب :◊: جوش نصف لیوان
طرز تهیه کرم کارامل.روش درست کردن کرم کارامل,کرم کارامل
طرز تهیه کرم کارامل:
برای درست کردن شربت کارامل ابتدا نصف پیمانه از شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم طلایی شود.
پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت به خوبی بجوشد.
به حدی که ذرات شکرکاملا در شربت حل و غلیظ شود.
:◊: موقع تهیه شربت باید خیلی مواظب باشید چون مهمترین بخش کار درست کردن شربت کارامل است :◊:
:◊: شربت کارامل نباید زیاد طلایی شود چون طعم سوختگی می گیرد :◊:
حالا شربت را داخل قالب بریزید و دیواره قالب را هم به شربت آغشته کنید.
برای درست کردن کرم شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و مواد را به آرامی در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید.
:◊: نباید کرم با شربت کارامل مخلوط شود :◊:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ کنید.
قالب را به مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار دهید.
پس از گذشت این مدت ، چنگال را در کرم فرو کنید. اگر مواد به چنگال نچسبد، کارامل شما آماده است . سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
:◊: کرم کارامل را داغ یا سرد می توان سر سفره برد. اگر سرد می برید بهتر است که یک روز قبل آن را در یخچال بگذارید تا کاملا بگیرد :◊:
مطالب مرتبط :
دستور سالاد الویه خاص
طرز تهیه سوپ جو رستورانی
لیست غذاهای خوشمزه و مجلسی
نظرات
ارسال یک نظر