طرز تهیه کرم کارامل ساده و فوق العاده خوشمزه در منزل

طرز تهیه کرم کارامل ساده و فوق العاده خوشمزه در منزل

طرز تهیه کرم کارامل ساده و فوق العاده خوشمزه در منزل

کرم کارامل نام یک دسر غربی و پر طرفدار است. در ادامه با اموزش تهیه این دسر مجلسی همراه باشید.




آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه کرم کارامل:
تخم مرغ  :◊:  5 عدد
  :◊:  میتوان از 6 عدد زرده تخم مرغ استفاده کنید  :◊:

شکر  :◊:  ۲ پیمانه
شیر  :◊:  نیم لیتر
وانیل  :◊:  نصف قاشق مرباخوری
آب  :◊:  جوش نصف لیوان
طرز تهیه کرم کارامل.روش درست کردن کرم کارامل,کرم کارامل

طرز تهیه کرم کارامل:
برای درست کردن شربت کارامل ابتدا نصف پیمانه از شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم طلایی شود.

پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت به خوبی بجوشد.

به حدی که ذرات شکرکاملا در شربت حل و غلیظ شود.

  :◊:  موقع تهیه شربت باید خیلی مواظب باشید چون مهمترین بخش کار درست کردن شربت کارامل است  :◊: 

  :◊:  شربت کارامل نباید زیاد طلایی شود چون طعم سوختگی می گیرد  :◊: 

حالا شربت را داخل قالب بریزید و دیواره قالب را هم به شربت آغشته کنید.

برای درست کردن کرم شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.

در ظرفی دیگر تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و مواد را به آرامی در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید.

  :◊:  نباید کرم با شربت کارامل مخلوط شود  :◊: 

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ کنید.

قالب را به مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار دهید.

پس از گذشت این مدت ، چنگال را در کرم فرو کنید. اگر مواد به چنگال نچسبد، کارامل شما آماده است . سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

  :◊:  کرم کارامل را داغ یا سرد می توان سر سفره برد. اگر سرد می برید بهتر است که یک روز قبل آن را در یخچال بگذارید تا کاملا بگیرد  :◊:

مطالب مرتبط :
دستور سالاد الویه خاص
طرز تهیه سوپ جو رستورانی
لیست غذاهای خوشمزه و مجلسی

نظرات