طرز تهیه شربت به لیمو
شربت به لیمو یکی از انواع شربت های سنتی و پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش خواص درمانی نیز دارد.
همچنین ببینید : طرز تهیه لیموناد رستورانی
مواد لازم برای ۲ نفر | |
به | ۲ عدد |
برگ به لیمو | ۱ عدد |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | نصف لیوان |
آب | ۲ لیوان |
دستور تهیه شربت به لیمو
مرحله اول
ابتدا به ها را تمیز می شوییم و پوست آن ها را می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن را خارج می کنیم و داخل آبمیوه گیری می اندازیم و آب آن ها را می گیریم.اگر تمایل دارید به در شربت نیز دیده شود می توانید آن ها را رنده کنید.
مرحله دوم
سپس آب را داخل قابلمه می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم و شکر را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود. شربت را رها می کنیم تا شروع به جوشیدن کند.
مرحله سوم
سپس حرارت را کم می کنیم و آب به یا به رنده شده را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت قوام یابد. سپس شربت که کمی بع غلظت رسید آب لیمو ترش و برگ به لیمو را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه دیگر شربت را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
همچنین ببینید : طرز تهیه شربت خاکشیر خانگی
مرحله چهارم
شربت به لیمو آماده شده را داخل شیشه ای می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم و زمانیکه خواستیم از آن استفاده کنیم حدود ۲ قاشق از آن را داخل لیوان می ریزیم و آب به آن اضافه می کنیم و چند تکه یخ نیز به شربت اضافه می کنیم و با قاشق شربت را هم می زنیم و نوش جان
نظرات
ارسال یک نظر