طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ و سبزیجات و مرغ رژیمی برای کودکان ایتالیایی و خامه دونفره تصویری هویج و قارچ قرمز برای 5 نفر
سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی می باشد که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی بین المللی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۵۰۰ گرم
تره فرنگی۱۰۰ گرم
خامه۲۰۰ گرم
شیر۲۵۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
هویج۲ عدد متوسط
کره۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت سوپ قارچ

مرحله اول

ابتدا قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و داخل آبکش می ریزیم و سریع آبکش می کنیم ( توصیه می شود که پوست روی قارچ ها را نیز بگیرید ) و روی تخته آشپزخانه آنها را به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و داخل بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.تره فرنگی ها را می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.

مرحله سوم

هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم(می توانید رنده ریز نیز کنید)و کنار می گذاریم و تره ها را نیز با چاقو روی تخته خرد می کنیم.قابلمه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

سپس کره را داخل آن می اندازیم تا آب شود و آنوقت پیازها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و کمی زردچوبه نیز روی پیازها می پاشیم و مجددا تفت می دهیم تا پیازها رنگ و عطر زردچوبه را بگیرند و تره فرنگی و هویج را نیز داخل تابه می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا به مدت ۱۰ دقیقه مواد را تفت می دهیم و بعد قارچ های خرد شده را اضافه می کنیم و مجددا همگی مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها نرم شوند. سپس شیر و خامه را از داخل یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و زمان افزودن به سوپ بریده نشود.

مرحله ششم

آرد سفید را کم کم داخل ۱ لیوان آب جوش می ریزیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و گوله آردی باقی نماند و به مواد می افزاییم و بعد بلافاصله ۳ لیوان آب جوش(اگر ۳ لیوان آب مرغ بریزید طعم سوپ معرکه می شود) نیز روی مواد می ریزیم.

مرحله هفتم

سپس کمی فلفل سیاه و نمک نیز به مواد سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ به جوش بیاید و ۵ دقیقه بجوشد و بعد شیر به دمای آشپزخانه رسیده را کم کم به سوپ اضافه می کنیم و بلافاصله خامه را نیز می افزاییم و سوپ را مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

حالا صبر می کنیم تا ۵ دقیقه که طعم خامه به خورد سوپ برود و بعد جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و تامل می کنیم تا سوپ کاملا قوام یابد.سوپ قارچ آماده شده را داخل کاسه ای می ریزیم و با کمی قارچ یا جعفری روی آن را تزئین می کنیم.نوش جان

نظرات