آموزش درست کردن مربای خوشرنگ توت فرنگی

طرز تهیه مربا توت فرنگی

طرز تهیه مربا توت فرنگی خانگی با عسل مجلسی خوشرنگ و خوشمزه خوش رنگ فوری خانم اردستانی میزان شکر برای ساناز سانیا
مربای توت فرنگی یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها بیشتر برای وعده صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازم برای ۱ شیشه کوچک
توت فرنگی۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه مربا توت فرنگی

مرحله اول

ابتدا برگ های توت فرنگی ها را می گیریم و آن ها را می شوییم و داخل آبکش می ریزیم و همان لحظه با دستمال تمیز توت فرنگی ها را خشک می کنیم.چون اگر داخل آبکش بمانند آب داخل توت فرنگی ها نفوذ می کند و مزه توت ها را تغییر می دهد.

مرحله دوم

بعد نصف توت فرنگی ها را داخل قابلمه ای متناسب با مقدار موادمان می ریزیم و نصف شکر را نیز روی توت فرنگی ها می ریزیم و لایه بعد باقی توت فرنگی ها را می ریزیم و بعد نصف دیگر شکر را اضافه می کنیم و قابلمه را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۱۲ ساعت توت فرنگی ها آب بیندازند.

مرحله سوم

سپس قابلمه حاوی مخلوط توت فرنگی و شکر را از یخچال بیرون می آوریم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به جوش بیاید.در مدت پخت مربا درب قابلمه را نمی گذاریم.حدودا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از جوش آمدن توت فرنگی ها به غلظت می رسند.
همچنین ببینید : طرز تهیه مربا بالنگ سنتی

مرحله چهارم

ابتدا که مربا در حال جوشیدن است کف می کند که با استفاده از کفگیر می توانیم کف ها را می گیریم.برای اطمینان از قوام مطلوب مربا نصف قاشق مربا خوری از شهد مربا داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم اگر شهد داخل آب در حین ته نشین شده متلاشی نشد.

مرحله پنجم

اگر کاملا ته نشین شد یعنی مربا به قوام مطلوب رسیده است و از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و سریع آبلیمو را اضافه می کنیم و آرام با قاشق مربا را هم می زنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.آبلیمو از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند.

مرحله ششم

البته به این نکته نیز باید توجه کنیم که زیاد جوشیدن مربا و یا حتی زود برداشتن مربا(در حالی که توت فرنگی ها نرم نشدند و نپخته اند)نیز می تواند باعث شکرک شود.مربا توت فرنگی خنک که شد داخل شیشه های مورد نظر می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم و برای صبحانه و یا عصرانه آن را نوش جان کنید.

نظرات