دستور تهیه میگو سوخاری خوشمزه با ماء الشعیر کلاسیک

طرز تهیه میگو سوخاری

طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی بوشهری مجلسی با سس مخصوص در فر با پلو رژیمی
میگو سوخاری یکی از انواع سوخاری های محبوب و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که علاوه بر اینکه به عنوان یک غذای کامل مورد استفاده قرار می گیرد ، مانند قارچ سوخاری از آن برای دورچین غذاهای فست فودی و بشقاب سوخاری نیز استفاده می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو پاک شده۶۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
سیر۵ حبه
آرد سفید۱ لیوان
آرد سوخاری۱ لیوان
آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی۱ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور پخت میگو سوخاری

مرحله اول

ابتدا باید میگوها را تمیز کنیم ، اگر از میگوهای تازه استفاده می کنید بعد از پاک کردن میگوها باید رگ سیاه پشت میگوها را دانه به دانه خارج کنید. اگر از میگو پاک شده استفاده می کنید فقط کافیست رگ سیاه پشت میگوها را خارج کنید.

مرحله دوم

برای خارج کردن رگ سیاه پشت میگوها با یک کارد تیز پشت میگو یک برش کوچک بزنید سپس با با نوک چاقو یا یک خلال دندان رگ سیاه را بیرون بکشید. پس از پاک کردن میگوها انها را می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید میگوها را طعم دار کنیم ، برای این منظور میگوها را داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم سپس سیر ها را خرد کرده و به همراه آبلیمو و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و با دست میگوها را زیر و رو می کنیم تا مواد طعم دهنده به تمام نقاط میگوها برسد.

مرحله چهارم

پس از اینکه کار مخلوط کردن میگوها به پایان رسید یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و انرا داخل یخچال قرار می دهیم تا میگوها طعم بگیرند. برای اینکه میگوها به خوبی طعم بگیرند حداقل باید به مدت دو ساعت در یخچال بمانند.

مرحله پنجم

پس از اینکه میگوها طعم دار شدند انها را از یخچال خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا با دمای محیط هماهنگ شوند. در همین حین تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم و در ادامه آرد سفید و آرد سوخاری را نیز به صورت جداگانه در دو کاسه دیگر می ریزیم.

مرحله ششم

روغن مخصوص سرخ کردنی را داخل یک ظرف گود و کوچک مانند شیر داغ کن می ریزیم ( میگوها زمان سرخ شدن باید در روغن شناور باشند ) و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار می دهیم تا روغن به طور کامل داغ شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن داغ شد میگوها را به ترتیب داخل آرد سفید ، سپس در تخم مرغ و در اخر در آرد سوخاری می غلتانیم و داخل روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند. میگوها خیلی سریع طلایی و سرخ می شوند پس نگذارید زیاد در روغن بمانند چون خشک می شوند.

مرحله هشتم

پس از اینکه میگوها سرخ شدند آنها را داخل یک توری فلزی یا روی دستمال حوله ای می ریزیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در آخر میگوهای سرخ شده را در بشقاب کشیده و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات پخت میگو سوخاری

سس مخصوص میگو سوخاری

برای تهیه سس میگو سوخاری معمولا از ترکیب سس فلفل تایلندی و سویا سس استفاده می شود . ترکیب این سس به این صورت است که به ازای هر قاشق غذای سویا سس باید ۲ قاشق غذاخوری سس فلفل تایلندی استفاده شود. اگر سس فلفل تایلندی ندارید می توانید به جای آن از ترکیب ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا ، ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ استفاده کنید.

روغن مخصوص میگو سوخاری

برای سرخ کردن میگو سوخاری حتما از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید. روغن مخصوص سرخ کردن خیلی کم جذب میگوها می شود و باعث می شود میگوها ترد تر شوند. ضمن اینکه روغن مخصوص سرخ کردن در حرارت بالا به راحتی نمی سوزد و باعث سیاه شدن میگوها نمی شود.

میگو سوخاری با ماءالشعیر

اضافه کردن ماءالشعیر به میگو سوخاری باعث می شود که میگوهای تردتری داشته باشید. در زمان طعم دار کردن میگوها مقدار کمی ( نصف فنجان ) ماءالشعیر کلاسیک بدون طعم اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر بیش از حد ماءالشعیر اضافه کنید، میگوها هنگام سرخ کردن ممکن است از هم بپاشند.

منابع :

نظرات