طرز تهیه حلوا شیره انگور
حلوای شیره انگور یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد. طعم این حلوای خوشمزه شباهت با طعم سوهان دارد و واقعا خوشمزه است.
مواد لازم حلوا شیره انگور
- ۵ نفر
- 2 پیمانه آرد
- 1 پیمانه سر خالی شیره انگور
- 3/4 پیمانه روغن زرد گاوی (روغن کرمانشاهی)
- 1 پیمانه آب
- 1 قاشق مرباخوری هل
- 2 قاشق غذاخوری گلاب
دستور پخت حلوا شیره انگور
در یک کاسه گلاب، هل و آب را مخلوط می کنیم. شیره انگور و روغن را پیمانه کرده و آماده می گذاریم. آرد را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا زمانی که تغییر رنگ دهد و بوی آرد بلند شود.
سپس روغن را اضافه می کنیم و باز هم تفت می دهیم. (نکته: می توان آرد را به یک طرف تابه برد و در طرف دیگر روغن را اضافه کرد. سپس کم کم این دو را مخلوط کرد تا به خوبی مخلوط شوند و آرد گلوله گلوله نشود.)
کمی بعد شیره انگور و سپس مخلوط آب را اضافه می کنیم. از روی شعله بر میداریم و حسابی مخلوطشان می کنیم. (می توان برای بهتر مخلوط کردن از نکته ی مرحله ی قبل استفاده کرد.) سپس روی شعله می گذاریم و مدام هم می زنیم تا به بافت و رنگ مورد نظر برسد.(در تمامی مراحل شعله ملایم است.)
در ظرف مورد نظر ریخته و تزئین می کنیم. برای اینکه دقیقا همین طعم رو بده بودن روغن زرد الزامیه؛ ولی شما می تونید از طعمش صرف نظر کنید و با روغن دیگه هم جایگزین کنید و از بدون شکر بودنش و طعم شیره انگور در حلوا لذت ببرید. می تونید میزان روغن رو به نصف پیمانه هم کاهش بدید. میزان شیره انگور رو هم نسبت به اینکه شیره ی شما چقدر طعم دهی داره و اینکه ذائقه ی شما چطور هست میتونید کم یا زیادش کنید. یک بار درست کنید دستتون میاد. در کل حلوای خوب درست کردن حوصله به خرج دادن میخواد.
مطالب مرتبط:
نظرات
ارسال یک نظر