دستور پخت هویج پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه

دستور پخت هویج پلو با مرغ

دستور پخت هویج پلو با مرغ


هویج پلو یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که برای کسانی که به غذای شیرین مثل آلبالو پلو علاقمند هستند بسیار مناسب است. اگر می خواهید این پلوی خوشمزه را در منزل درست کنید در ادامه با این اموزش آشپزی با ما همراه باشید.


مواد لازم

  •     سینه مرغ
  •    هویج
  •     پیاز
  •     زرشک
  •     زعفرون
  •     دارچین
  •     نمک وفلفل
  •     زردچوبه

دستور پخت


    برای تهیه هویج پلوی مجلسی درمرحله اول مرغ با پیاز و زردچوبه میزاریم پخت بشه (پیاز و زردچوبه باعث میشه بوی بد مرغ رو بگیره)و هنگامی که مرغ پخته شد ریش ریش میکنیم

    پیاز رو ریز میکنیم و کمی سرخ مکنیم و بعد زرشک ها رو اضافه مکنیم +زرچوبه +دارچین و نمک و فلفل وقتی که موادمون سرخ شد مرغ های ریش ریش شده رو به مواد اضافه مکنیم

    برنج کی از قبل آبکش کردیم زعفرون دم کرده رو روش میریزیم تا هنگام پخت آب پس نده و بعد برنج رو میزاریم دم بکشه

    نکته.هرچی پیازش بیشتر باشه غذا خشمزه تر میشه . پس از اینکه هویج پلو اماده شد می توانید انرا با خلال پسته تزیین کرده و سرو کنید.

نظرات