طرز تهیه شیرینی کشمشی
شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. شیرینی کشمشی به صورت متداول به دو صورت نرم و خشک پخته می شود که هر کدام روش پخت مخصوص خود را دارند.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۲/۳ لیوان |
کره | ۷۵ گرم |
کشمش پلویی | ¼ لیوان |
اسانس وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
دستور پخت شیرینی کشمشی
مرحله اول
ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم تا هم دمای محیط شوند. در ادامه یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و کره را کاملا نرم شده است را به همراه پودر قند و اسانس وانیل به کاسه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.مرحله دوم
مخلوط کردن مخلوط کره ، پودر قند و اسانس وانیل را باید در حدی ادامه دهیم که خمیری کرم رنگ به دست بیاید. پس از اینکه کار مخلوط کردن مواد به پایان رسید تخم مرغ را اضافه می کنیم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.مرحله سوم
در این مرحله آرد را کم کم به دیگر مواد اضافه می کنیم و در حیت اضافه کردن آرد مواد را با دور کم همزن مخلوط می کنیم. مایه شیرینی کشمشی تقریبا اماده است پس از اینکه آرد به صورت کامل با دیگر مواد مخلوط شد و خمیر شیرینی اماده شد دیگر نیاز نیست مواد را مخلوط کنیم.مرحله چهارم
در این مرحله باید کشمش پلویی را به خمیر شیرینی اضافه کنیم. برای این منظور کشمش ها را تمیز می کنیم و اضافات شان را جدا می کنیم سپس به مدت ۲۰ دقیقه در آب سرد می خیسانیم سپس به خمیر اضافه می کنیم و خیلی کم مخلوط می کنیم تا کشمش به تمام نقاط خمیر برسد.مرحله پنجم
فر را باید از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا زمان آماده شدن خمیر شیرینی معطل نشویم. شیرینی کشمشی از انواع شیرینی هایی محسوب می شود که به سینی فر می چسبد برای همین یا باید از کاغذ روغنی استفاده کنیم.مرحله ششم
البته اگر کاغذ روغنی در دسترس نیست می توانیم سینی فر
را با مقدار خیلی کمی روغن مایع چرب کنیم تا شیرینی پس از پخت نچسبند. پس
از اینکه فر گرم شد داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم سپس با قیف یا
قاشق به اندازه گردو از خمیر بر می داریم و با فاصله روی کاغذ روغنی می
ریزیم.
نظرات
ارسال یک نظر