طرز تهیه کالباس خانگی
کالباس یکی از مواد غذایی محبوب در سراسر جهان محسوب می شود که غذاهای بسیاری با آن تهیه می شود. اگر به کالباس های صنعتی و کارخانه ای اعتماد ندارید می توانید به راحتی کالباس را با مواد غذایی که همیشه در دسترس هستند در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای یک رول کوچک | |
سینه مرغ کامل | ۱ عدد |
قارچ | ۴ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
نشاسته ذرت | یک چهارم لیوان |
آرد گندم | یک چهارم لیوان |
هویج | ۱ عدد متوسط |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری |
ادویه مخصوص کالباس | به اندازه کافی |
دستور پخت کالباس خانگی
مرحله اول
ابتدا باید گوشت مرغ را پاک کنیم ، برای این منظور استخوان ها و قسمت های اضافی سینه مرغ را خارج می کنیم ( برای راحتی بیشتر می توانید از فیله مرغ استفاده کنید ) سپس گوشت مرغ را می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود.مرحله دوم
در این مرحله سیرها را پاک می کنیم و به همراه گوشت مرغ دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل یک کاسه جادار می ریزیم. در ادامه تمام ادویه ها را با آسیاب پودر می کنیم سپس به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.مرحله سوم
در این مرحله روغن مایع را به همراه زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم سپس یک بار دیگر کل مواد را چرخ می کنیم تا مواد کالباس به طور کامل یکدست شوند.مرحله چهارم
پس از اینکه چرخ کردن مواد به پایان رسید آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و ورز می دهیم تا مایه کالباس منسجم تر شود. در ادامه هویج را به صورت آبپز یا بخار پز می پزیم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به مایه کالباس اضافه می کنیم.مرحله پنجم
در این مرحله قارچ را پس از شستشو به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به مایه کالباس اضافه می کنیم. مایه کابلاس در این مرحله باید مانند یک خمیر منسجم و نرم باشد اگر خیلی شل بود کمی آرد اضافه کرده و با مایه کالباس ورز می دهیم تا منسجم شود.مرحله ششم
پس از اینکه مایه کابلاس اماده شد انرا به صورت شکلات پیج داخل یک سلفون قرار می دهیم و تا شکل رول به خودش بگیرد ، سپس روی رول را با چند لایه محکم سلفون بسته بندی می کنیم. حالا باید وسایل پخت کالباس را اماده کنیم.مرحله هفتم
یک قابلمه بزرگ حاوی آب را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس یک قابلمه کوچکتر داخل آن بر روی سطح آب جوش قرار می دهیم. حالا رول کالباس را در قابلمه کوچکتر قرار می دهیم تا کالباس به طور کامل پخته شود.مرحله هشتم
زمان پخت کالباس با این روش حدود یک تا یک و نیم ساعت می باشد. پس از اینکه کالباس اماده شد اجازه می دهیم خنک شود سپس آنرا در یخچال فریزر نگهداری می کنیم. به دلیل اینکه این کالباس حاوی مواد نگهدارنده نیست باید فریز شود.نکاتی برای بهتر شدن کالباس
ادویه مخصوص کالباس
کالباس های کارخانه ای به دلیل وجود ادویه ها مختلف طعم بسیار خوب و خوشایندی دارند اگر شما هم می خواهید کالباسی با طعم کالباس های کارخانه ای تهیه کنید باید از ادویه های متنوعی استفاده کنید. ادویه مخصوص کالباس متشکل از دارچین ، هل ، جوزهندی ، نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، آویشن ، پودر سیر و پودر تخم گشنیز می باشد.منبع : https://chishi.ir/223-kalbas/
نظرات
ارسال یک نظر