طرز تهیه خمیر پیتزا
خمیر پیتزا نوعی نان است که برای پایه انواع پیتزاهای مختلف استفاده می شود. در این آموزش یکی از کامل ترین روش های پخت نان پیتزا را برای شما عزیزان اماده کرده ایم، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم ۲ عدد خمیر پیتزا | |
روغن جامد | ۶ عاشق غذاخوری |
آرد | ۲ لیوان و نیم |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | نوک قاشق مرباخوری |
بکنیگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه خمیر پیتزا
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با یک چنگال کمی مخلوط می کنیم تا بافت تخم مرغ ها باز شود سپس روغن جامد و نمک را اضافه می کنیم و مجدا تخم مرغ ها را مخلوط می کنیم تا با نمک و روغن جامد یکدست شود.مرحله دوم
در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم و با بکینگ پودر مخلوط می کنیم. در ادامه شیر ولرم را به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و پس از ان آرد را کم کم اضافه می کنیم و متداوم هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.مرحله سوم
مواد را با دست خوب مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید و دیگر به دست نچسبد. اگر خمیر چسبناک بود کمی دیگر آرد اضافه می کنیم تا زمانی که دیگر به دست نچسبد. در همین حالت خمیر را ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم.همچنین ببینید : طرز تهیه پیتزا مخلوط رستورانی
نظرات
ارسال یک نظر