بهترین نوع زیتون پرورده رودبار را در خانه درست کنید

طرز تهیه زیتون پرورده

طرز تهیه زیتون پرورده رودبار فوری لبنانی شرکتی با سرکه عسلی صنعتی خانم گلاور
زیتون پرورده یکی از انواع چاشنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد.

مواد برای ۱ شیشه متوسط
زیتون بدون هسته۵۰۰ گرم
مغز گردو۳۰۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
رب انار۲ پیمانه
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق غذاخوری
دانه انار خشک شده۲ قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه زیتون پرورده

مرحله اول

ابتدا طعم زیتون های بدون هسته را می چشیم اگر شور و یا ترش بودند در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی زیتون ها آب می ریزیم و به مدت ۱ ساعت اجازه می دهیم داخل آب بمانند تا خیس بخورند و طعم شوری یا ترشی آن ها از بین برود.

مرحله دوم

سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. مغز گردوها را دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و زیتون ها را به آن اضافه می کنیم و رب انار و آبلیمو را نیز به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم و پودر نعناع خشک و آویشن خشک و دانه های انار خشک و روغن زیتون را نیز به مواد می افزاییم و با قاشق آرام همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا زیتون ها با سبزیجات خشک طعم دار شوند.

مرحله چهارم

سپس مواد را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و به مدت ۱ روز در یخچال قرار می دهیم تا طعم تمامی مواد در هم مخلوط شود و پس از آن می توانید از زیتون پرورده استفاده کنید. نوش جان

منتشر شده در پینترست | ردیت | بالاترین

نظرات