طرز تهیه نان زنجبیل خانگی
مواد لازم نان زنجبیلی
- خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
- 1 پیمانه شیر
- نصف پیمانه شکر
- 4 پیمانه اردگندم
- تخم مرغ دو عدد
- زنجبیل به مقدار لازم
- کره 100 گرم ( یا روغن مایع )
طرز تهیه کلوچه زنجبیلی
اول یک قاشق غذاخوری خمیرمایه باشیرولرم و دو قاشق شکر مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم که خمیرمایه باز شه داخل شیر و ۵ دقیقه میذاریم عمل بیادحالا تخم مرغ ی دونه کاملشو با سفیده دیگیری که البته زردشو واسه روش نگه داشتم و شکروکره یاروغن مایه خمیر ب عمل اومده و ارد رو قاطی مکنیم اول ارد سه پیمانه الک کنید بریزید اگر کم اومد بقیشو اضاف کنید که ممکنه بیشتر از این مقدار هم ارد بخاد پس دم دستتون باشه
خوب قاطی مکنیم و انتقال میدیم ب ی سینی تاجایی ک خمیر ب دستمون چسبید ارد اضافه مکنیم بدش ک دیگه نچسبید فقط ورز میدیم ۱ی ربعی بدش روش نایلون مکشیم مزاریم سه ساعتی بمونه حجمش دوبرابر میشه
حالا که دوبرابر شد فقط درحدی ک پفش بخابه ورز میدیم نه بیشتر حالا چونه مکنیم و ب اتدازه و شکل دلخواه طرح میدیم میره تو فر ۱۸۰درجه از قبل گرم شده به مدت یک ربع اگه نپخته بود درجشو بیارین پایین کمی بپزه نوش جان
البته یادم رف واس روس زرده ای ک نگه داشتیم با ی کوچولو زردچوبه و زنجبیل و کنجد روش مزنیم.یادتون نره کف سینی کاغذ روغنی بندازین. این کلوچه خوشمزه که طعم بسیار تند و تیزی دارد را می توانید در کنار نوشیدنی ها گرم مثل چای سرو کنید.
ببخشید من املام زیاد خوب نیست و چون سریع می نویسم اشتباه زیاد میشه به بزرگی خودتون ببخشید :lol:
مطالب مرتبط:
- طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم
- طرز تهیه زولبیا و بامیه
- طرز تهیه کیک اسفنجی ساده
- اموزش های آشپزی و شیرینی پزی
نظرات
ارسال یک نظر