دستور پخت کوکوی گردو با سیب زمینی

طرز تهیه کوکو گردو

طرز تهیه کوکو گردو کوکوی گردو بهونه کتلت گردو کوکو گردوی صبحانه شاه کوکو کوکو گردو نی نی سایت

کوکوی گردو یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی شمال کشور است که به همراه خورش فسنجان سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو سبزی شمالی به صورت مرحله به مرحله

مواد لازم برای ۴ نفر
گردوی آسیاب شده۲ پیمانه
سیب زمینی۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
تخم مرغ۸ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک۱٫۵ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
شکر۱٫۵ قاشق چایخوری
روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کوکو گردو

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی را به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود. در ادامه پیاز را با رنده ریز می کنیم و با فشار دست آب پیاز را می گیریم و پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی پخت، پوستش را می گیریم و آنرا هم رنده کرده و به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و پس از آن گردوی آسیاب شده ( گردو را پودر نکنید ) را به کاسه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه ادویه ها را به همراه شکر و بکینگ پودر اضافه می کنیم و در حدی که با هم مخلوط شوند مواد را هم می زنیم. توجه داشته باشید که شکر طعم این کوکو را شیرین نمی کند و به هیچ شکر را از مواد آن حذف نکنید.

همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای ۴ نفر به صورت مرحله به مرحله

مرحله چهارم

حالا در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و اجزاه می دهیم یک سمت کوکو سرخ شود، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود، سپس به همراه نان سرو کنید.


منبع : چی شی

نظرات