طرز تهیه کوکو گردو
کوکوی گردو یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی شمال کشور است که به همراه خورش فسنجان سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو سبزی شمالی به صورت مرحله به مرحله
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گردوی آسیاب شده | ۲ پیمانه |
سیب زمینی | ۱ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۸ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکو گردو
مرحله اول
ابتدا سیب زمینی را به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود. در ادامه پیاز را با رنده ریز می کنیم و با فشار دست آب پیاز را می گیریم و پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
پس از اینکه سیب زمینی پخت، پوستش را می گیریم و آنرا هم رنده کرده و به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و پس از آن گردوی آسیاب شده ( گردو را پودر نکنید ) را به کاسه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه ادویه ها را به همراه شکر و بکینگ پودر اضافه می کنیم و در حدی که با هم مخلوط شوند مواد را هم می زنیم. توجه داشته باشید که شکر طعم این کوکو را شیرین نمی کند و به هیچ شکر را از مواد آن حذف نکنید.
همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای ۴ نفر به صورت مرحله به مرحله
مرحله چهارم
حالا در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و اجزاه می دهیم یک سمت کوکو سرخ شود، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود، سپس به همراه نان سرو کنید.
منبع : چی شی
نظرات
ارسال یک نظر