طرز تهیه یتیمچه به روش رشتی به صورت ساده

طرز تهیه یتیمچه

طرز تهیه یتیمچه با سیب زمینی با عدس با بادمجان کبابی نیشابوری بخارپز شمالی عکس یتیمچه بوشهری یتیمچه خراسان گوجه بادمجان مجلسی

یتیمچه یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و گوجه فرنگی هستند. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ سبک زندگی ایرونی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • بادمجان ۴ عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • سیر ۴ حبه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن به اندازه کافی


دستور پخت یتیمچه

 

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و با دستمال تمیز آن ها را خشک کرده و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه در اندازه های ۲ الی ۳ سانتی متر آن ها را خرد می کنیم تا بادمجان های کوچک مکعب شکلی داشته باشیم.

 
 

مرحله دوم

پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای ترجیحا بزرگ روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند

 
 

مرحله سوم

بعد اجازه می دهیم تا به رنگ طلایی شوند.سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و مانند پیازها روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و زمانیکه پیازها طلایی شدند آن ها را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم و سیرها را داخل تابه می ریزیم

 

 

مرحله چهارم

سپس کمی تفت می دهیم و بعد بادمجان های خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سرخ شوند و بعد پیازهای سرخ شده را اضافه می کنیم و همگی مواد را تفت می هیم.گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم

 
 

مرحله پنجم

سپس به مواد داخل تابه می افزاییم و فلفل سیاه،زردچوبه،کمی نمک روی مواد می پاشیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم و نصف لیوان آب داغ روی مواد می ریزیم و درب تابه را می گذاریم و حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا مواد کاملا پخته شوند.

 
 

مرحله ششم

حدودا ۲۰ ای ۳۰ دقیقه این غذا آماده می شود.زمانیکه غذا به روغن افتاد یعنی آماده شده و می توانید از روی حرارت تابه را بر دارید.(می توانید ۱ قاشق رب گوجه فرنگی را نیز در روغن تفت دهید و به مواد اضافه کنید) یتیمچه را را در بشقاب می کشیم و با نان و ترشی یا سبزی خوردن تازه نوش جان کنید.


مطالب مرتبط :

طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه بهترین میرزا قاسمی رشتی با سیر فراوان

آموزش کامل درست کردن کشک و بادمجان برای مهمانی

روش درست کردن خورش بادمجان با گوشت قرمز و لپه


امیدوارم که این دستور آشپزی که خیلی ساده و کم خرج هم هست رو درست کنید و ازش لذت ببرید. راستی یه وب جدید زدم برای قرار دادن عکس های غذاهای و خوراکی های خوشمزه حتما از این لینک بهش سر بزنید. تا یادم نرفته اینم بگم که اگر به غذاهای دارای بادمجان علاقمند هستید این لینک ( فهرست غذاهای دارای بادمجان ) را دنبال کنید.

منبع :

طرز تهیه یتیمچه بادمجان

نظرات