طرز تهیه راتاتویی
راتاتویی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی فرانسوی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فرانسوی در ادامه با پورتال آموزشی چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه موساکا بادمجان یونانی خوشمزه با گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۲ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۳ عدد متوسط |
کدو سبز | ۲ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد درشت |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پنیر پارمزان | ۱۰۰ گرم |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت راتاتویی فرانسوی
;
مرحله اول
ابتدا کدو و بادمجان را با رنده چیپس کن یا یک کارد تیز به صورت حلقه ای نزد خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به همراه پنیر پارمزان و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
مواد را خیلی آرام زیر و رو می کنیم تا کدو و بادمجان طعم دار شوند. در ادامه برای سس راتاتویی، پیاز ها را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تاب مناسب تفت می دهیم تا پیاز کامل کاراملی شود.
مرحله سوم
در ادامه کمی زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.
همچنین ببینید : طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا
مرحله چهارم
در ادامه نصف استکان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس روغن بیندازدف سپس انرا از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا یک ظرف مناس راتاتویی مثل ظرف پیرکس انتخاب می کنیم و سس را داخل ظرف می ریزیم و کف ان پخش می کنیم.
مرحله پنجم
حالا گوجه فرنگی را هم به صوت نازک حلقه ای می کنیم و به ترتیب یک حلقه گوجه فرنگی، یک حلقه بادمجان و یک حلقه کدو سیر قرار می دهیم تا ظرف پر شود. حتما سبزیجات را به صورت فشرده کنار هم قرار دهید چون اگر فشرده نباشد بعد از پخت باز می شود.
مرحله ششم
پس از اینکه کار چیدن سبزیجات به پایان رسید فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روغن زیتون باقیمانده را با کمی پودر سیر و فلفل سیاه مخلوط می کنیم و با برس روی سبزیجات می کشیم.
مرحله هفتم
حالا ظرف را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا به مدت یک ساعت و ۳۰ دقیقه به خوبی بپزد. اگر می خواهید راتاتویی آب دار باشد حتما ۱ ساعت اول روی آنرا فویل آلومینیومی بکشید تا آبش تبیخر نشود، سپس در ۱۵ تا ۳۰ پاینی فویل را بردارید تا روی راتاتویی برشته شود.
نظرات
ارسال یک نظر