چگونه در منزل پاستا درست کنیم ؟

چگونه در منزل پاستا درست کنیم ؟


 چگونه در منزل پاستا درست کنیم ؟
طرز تهیه پاستا
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایتالیایی می توانید برای ۴ نفر پاستا تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پاستا تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با وبلاگ  سبک زندگی ایرونی همراه باشید.


مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم پاستا

  • شیر ۱ فنجان
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • آب مرغ ۲ لیوان
  • پاستا ۳۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پنیر پارمزان ¼ فنجان
  • آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری برای تزیین پاستا به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و روغن مایع به اندازه کافی
دستور پخت پاستا

طرز تهیه پاستا

برای تهیه پاستا ایتالیایی ابتدا سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت دراز و باریک خرد می کنیم و بعد قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه می گذاریم و ورقه ورقه خرد می کنیم
و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرغ های خرد شده را به همراه قارچ های خرد شده داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها کاملا تغییر کند و کمی نمک و فلفل روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم
و بعد مرغ و قارچ ها را از داخل تابه خارج می کنیم و در بشقابی می ریزیم و مجددا داخل تابه کمی روغن می ریزیم و آرد را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و شیر و آب مرغ را با هم به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شیر و آب مرغ به جوش بیاید
و سس غلیظ شود و آن وقت حرارت را کم می کنیم و قارچ و مرغ های تفت داده و پاستا را به سس غلظت یافته اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا با سس آغشته شود و بعد درب تابه را می گذاریم  تا با حرارت کم طی مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه پاستا پخته و آماده شود.
البته باید دقت داشت که در این مدت پخت ۲ الی ۳ مرتبه باید به تابه سر بزنیم و مواد را هم بزنیم. سپس طعم پاستا آماده شده را می چشیم و اگر نیاز به ادویه داشت مجددا به آن فلفل و نمک اضافه می کنیم و اگر تمایل داشتید کمی پودر سیر نیز به پاستا اضافه کنید.
تابه را از روی حرارت بر می داریم و پاستا را در ظرف می ریزیم و از کمی جعفری خرد شده و پنیر پارمیزان می توانید برای زیبایی آن استفاده کنید و همچنین کمی آویشن طعم بی نظیری به پاست خواهد داد که توصیه می شود قبل از کشیدن در ظرف به پاستا اضافه شود و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط :

منابع :

نظرات