طرز تهیه خورش ریواس با مرغ تصویری

طرز تهیه خورش ریواس

طرز تهیه خورش ریواس , خورشت ریواس با مرغ تصویری , خورش ریواس و کنگر و کرفس , xvc jidi o va vd hs

خورش ریواس یکی از خورش های خوشمزه و پرطرفدار فصل بهار است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی ساده در ادامه با سبک زندگی ایرونی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ریواس۵۰۰ گرم
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
نعنا و جعفری۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

دستور پخت خورشت ریواس

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقدار کمی روغن مایع به قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت قرار م دیهم و کمی تفت می دهیم تا پیاز سرخ شود.

مرحله دوم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود. حالا گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

گوشت را چند دقیقه تفت می دهیم تا کمی سرخ شده و تغییر رنگ بدهد، سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت به طور کامل بپزد. در حین پخت گوشت مخلوط نعناع و جعفری را خرد می کنیم.

مرحله چهارم

سپس با کمی روغن تفت می دهیم تا کیم سرخ شوند. پس از اینکه گوشت پخت نعناع و جعفری را اضافه می کنیم و نمک غذا را نیز اندازه می کنیم. حالا باید صبر کنیم تا خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. در حین اماده شدن خورش به سراغ ریواس ها می رویم.

مرحله پنجم

در این مرحله پوست ریواس ها را جدا می کنیم و ریواس ها را به قطعات ۳ تا ۵ سانتی متری تبدیل می کنیم. حالا باید ریواس ها را به مدت ۲ دقیقه در روغن تفت دهیم تا کمی سرخ شوند و هنگام اضافه کردن به خورش له نشوند.

مرحله ششم

ریواس ها را پس از سرخ کردن کنار می گذاریم. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش لیمو عمانی ها را از وسط نصف می کنیم و تخمه هایشان را خارج کرده و به خورش اضافه می کنیم. در ۵ دقیقه پایانی ریواس را به خورش اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

نکته مهم در این مرحله این است که دیگر خورش را نیاز نیست هم بزنید چون ریواس خیلی سریع پخته و له می شود. نکته دیگر اینکه این خورش باید به صورت کم آب سرو شود. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.

نکات پخت خورشت ریواس

خورش ریواس با مرغ

برای اینکه خورشت ریواس را با گوشت مرغ درست کنیم می توانیم از دو روش استفاده کنیم؛ روش اول مانند خورش قیمه گوشت مرغ را به صورت تکه ای کوچک خرد کنیم و روش دوم اینکه گوشت مرغ را به صورت ران یا سینه به خورش بیافزاییم.

اگر بخواهیم گوشت مرغ را به صورت خرد شده به خورش ریواس اضافه کنیم حدودا به ۶۰۰ گرم گوشت مرغ احتیاج داریم و اگر بخواهیم گوشت مرغ را به صورت تکه ای به خورش اضافه کنیم به ۴ تکه گوشت ران یا سینه مرغ احتیاج داریم.


در ادامه دوستانی که دنبال خورش های خوشمزه و متفاوت هستند می توانند خورش به آلو را نیز امتحان کنند. البته باید از طعم های ترش و شیرین در غذاهای گرم خوشتان بیاید تا این خورش خوشمزه را بپسندید. از طریق این لینک ( طرز تهیه خورش به آلو ) می توانید به رسپی این خورش خوشمزه دسترسی داشته باشید.


یه عکس متحرک دیدم که خیلی جالب و تاسف بار بود یه جون میاد بکوبه تو تابلوی راهنمایی که تابلو می چرخه و کوبیده می شه تو صورت خودش. یا شعر مولانا افتادم که میگه این جهان کوه است و فعل ما ندا .... سوی ما آید نداها را صدا. این بدبخت سریع نداش برگشت خورد توصورتش 👀 البته اگر خریت نمی کرد که نمیخورد تو صورتش. حالا اگر دوست داردی عکس رو ببینید به سایت giphy برید و ببینید.


اگر خورش ریواس رو بپسنید حتما خورش کرفس رو امتحان کنید البته با طعم ترش و خوشمزه . خورش کرفس تو خورش ها غریب افتاده و کسی دوستش نداره ولی اگر بدونید این خورش چقدر فایده برای بدن داره هیچ وقت کنارش نمیذارید چون با یک کمی لوبیا چیتی و سبزی قورمه می تونید خورش کرفس رو مثل قورمه سبزی عالی درست کنید. اینم یه رسپی عالی ( طرز تهیه خورش کرفس ) از خورش کرفس برای دوستان گلم.


سایت سونی یه قسمت اضافه کرده که همه می تونن برن اونجا و نطرت خودشون رو بدن که خیلی خوب هست و اینطوری می فهمیم که چه محصولی خوب هست و چه محصولی پر از ایراد. اگر شما هم از طرفداران محصولات سونی هستید حتما به انجمنشو سر بنزید و از مطالب خوب کاربران استفاده کنید. منم اونجا هتسم با نام کاربری farzane که دوستانی که دوست داشتن می تونن اونجا بنده رو فالو کنند.


منبع :  طرز تهیه خورش ریواس

نظرات