طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
پیتزا مارگاریتا یکی از انواع پیتزاهای معروف ایتالیایی است که با نام پیتزا گوجه فرنگی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایتالیایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی در خانه
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۸ عدد کوچک |
ریحان | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
خمیر پیتزا | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت پیتزا مارگاریتا
مرحله اول
اگر ظاهر پیتزا برایتان مهم است حتما از گوجه فرنگی های کیدتس با سایز نسبتا کوچک استفاده کنید تا در پایان پیتزای زیباتری داشته باشید. ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم سپس از وسط نصف می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در ادامه سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند شود. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سیر با ادویه ها یکدست شود.
مرحله سوم
در ادامه نصف ریحان را به همراه سیر تفت می دهیم و پس از اینکه ریحان آب انداخت و آب اضافی آن تبخیر شد تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد کمی خنک شوند. حالا خمیر پیتزا را داخل قالب قرار می دهیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه با خمیر آماده و خمیر خانگی
مرحله چهارم
برای تهیه خمیر پیتزای در منزل مطلب خمیر پیتزای جادویی در خانه را مطالعه نمایید. روی خمیر پیتزا به مقدار کافی سس کچاپ یا سس مخصوص پیتزا می ریزیم و با پشت قاشق آنرا روی تمام سطح خمیر پیتزا پخش می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مخلوط سیر و ریحان را روی خمیر پیتزا پخش می کنیم. در ادامه پنیر پیتزا را روی سطح پیتزا می پاشیم و گوجه فرنگی را به ترتیب روی پنیر پیتزا می چینیم. ریحان های باقیمانده را نیز به صورت مرتب روی سطح پنیر می چینیم.
مرحله ششم
فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزا طلایی شود.
همچنین ببینید : طرز تهیه پیتزا پپرونی امریکایی تند و خوشمزه
نظرات
ارسال یک نظر