طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه با رب انار

طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه با رب انار

طرز تهیه خورش مرغ

خورش مرغ از معروف ترین غذاهای مجلسی ایرانی است که به همراه زرشک پلو سرو می شود. این خورش خوشمزه طرفداران بسیار دارد و طعم خوبی نیز دارد. با اموزش طرز تهیه این خورش مجلسی با وبلاگ سبک زندگی ایرونی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر

  • مرغ 3 تکه ران یا سینه
  • ۲ قاشق غذا خوری رب انار
  • ۱ قاشق غذا خوری شکر
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • آلو به دلخواه
  • ادویه مرغ
  • زردچوبه و نمک و زعفرون

دستور پخت

ابتدا کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی گوشت مرغ می پاشیم و یک ربع استراحت می دهیم سپس مرغ را درون روغن سرخ می کنیم. باید دو طرف ران ها یا سینه های مرغ را خوب تفت دهیم تا طلایی شوند سپس مرغ ها را کنار می گذاریم.
حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به هرماه روغن در یک تابه تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس کمی زردچوبه و فلفل اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم. در ادامه مرغ ها را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس 2 لیوان آب جوش اضافه می کنیم.
رب انار را هم با آب جو.ش رقیق کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم. حرارت رو زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید سپس حرارت را کم می کنیم و یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان می دهیم تا خورش جا بیفتد. در 15 دقیقه آخر آلو را به همراه زعفران و شکر اضافه می کنیم.

 مطالب مرتبط

 
منابع :
طرز تهیه خورش مرغ رستورانی
How to cook chicken stew

نظرات