آموزش سالاد الویه خوشمزه با یک روش ساده و سریع

طرز تهیه سالاد الویه

طرز تهیه سالاد الویه برای 10 نفر با کالباس جوادجوادی برای 4 نفر بدون مرغ مجلسی ایرانی برای 20 نفر برای ۶ نفر تزیین سالاد الویه ویکی پدیا برای 12 نفر
سالاد الویه یکی از انواع سالادهای بسیار معروف و پرطرفدار در سراسر جهان است که اصالت آن مانند سالاد روسی متعلق به کشور روسیه می باشد. این سالاد خوشمزه که به عنوان یک سالاد بین المللی شناخته می شود با مواد متنوعی در کشورهای مختلف تهیه می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ کامل۱ عدد
خیارشور۶ عدد متوسط
تخم مرغ۴ عدد
نخود فرنگی۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیب زمینی متوسط۲ عدد
سس مایونزبه اندازه کافی
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت سالاد الویه

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک قرار می دهیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به صورت آبپز پخته شوند. در ادامه سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ، پیاز و مقداری نمک و زردچوبه داخل قابلمه دیگری قرار می دهیم.

مرحله دوم

قابلمه حاوی گوشت مرغ را نیز روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت مرغ بپزد. پس از اینکه تخم مرغ و سیب زمینی آبپز شدند اجازه می دهیم کمی خنک شوند سپس پوست شان را می گیریم. یک کاسه جادار و بزرگ انتخاب می کنیم و سیب زمینی و تخم مرغ را در ان رنده می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت مرغ پخت انرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم و به کاسه حاوی سیب زمینی و تخم مرغ اضافه می کنیم. خیار شور را با رنده ریز رنده می کنیم سپس با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم و به دیگر مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله باید نخود فرنگی را اماده کنیم ف اگر از نخود فرنگی کنسروی استفاده کنیم که فقط باید انرا آبکش کرده به دیگر مواد اضافه کنیم. اگر نخود فرنگی خام داریم باید با مقداری آب و نمک آنرا بپزیم سپس به دیگر مواد اضافه کنیم.

مرحله پنجم

حالا باید سس سالاد را درست کنیم ؛ برای این منظور سس مایونز را به همراه آبلیمو ، فلفل سیاه و کمی نمک در یک کاسه کوچک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند سپس به سالاد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد.

مرحله ششم

پس از اینکه سالاد اماده شد انرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم سپس روی انرا با یک سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سالاد جا بیفتد. اگر می خواهید سالاد شما خوشمزه تر شود بهتر است از روی قبل انرا درست کنید و در یخچال قرار دهید.

نکاتی برای بهتر شدن سالاد الویه

سالاد الویه به صورت قالبی

در صورتی که می خواهید سالاد الویه خود را به شکل قالبی درست کنید ، ابتدا داخل قالب مورد نظرتان را کمی نمناک کنید سپس یک کیسه فریزر داخل ان قرار دهید. در ادامه سالاد را داخل قالب بریزید و خوب فشرده کنید تا تمام نقاط قالب را پر کند. در پایان سالاد را به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا شکل بگیرد. پس از گذشت این زمان سالاد را روی یک دیس مناسب برگردانید و کیسه فریزر را به آرامی جدا کنید.

سالاد الویه با کالباس

در صورتی که می خواهید این سالاد را بدون مرغ و با کالباس یا سوسیس درست کنید گوشت مرغ را از مواد لازم حذف کرده و به جای آن ۲۵۰ گرم کالباس یا ژامبون اضافه کنید. کالباس نیازی به پخت ندارد فقط باید انرا به صورت نگینی خرد کرده و به دیگر مواد سالاد اضافه کنید.

سالاد الویه بدون مرغ

مرغ طعم بسیار خوبی به سالاد الویه می دهد، اگر می خواهید مرغ را از این سالاد حذف کنید می توانید به جای ان انواع ژامبون و سوسیس را جایگزین کنید. البته اگر گیاه خوار هستید می توانید به جای استفاده از مرغ از سبزیجات دیگر مثل قارچ، فلفل دلمه ای و … تفت داده شده در سالاد خود استفاده کنید.

مطالب مرتبط :

منابع :

نظرات