طرز تهیه کیک سیب و دارچین و کرامبل خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کیک سیب و دارچین و کرامبل

طرز تهیه کیک سیب و دارچین و کرامبل


امروز با یک دستور خوب در خدمت شما هستیم که دوست عزیزمون ( Merfaniazar ) این دستور رو تست کردن وعکسی هم که قرار دادیم مربوط به همین دستور هست.

مواد لازم کرامبل

  • ۳۰ عدد بیسکوییت بتی پور کاکاوویی معادل ۱۲۰ گرم پودر شده
  • ۵۰ گرم کره
  • ۱ ق س پودر قهوه
  • ۱ ق س پودر دارچین
  • ۵۰ گرم شکر قهوه ای

مواد لازم کیک

  • ۶ عدد تخم مرغ
  • ۱/۲ ق چ وانیل
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر
  • ۲/۳ لیوان روغن
  • ۱ لیوان ماست
  • ۲ و ۱/۲ پیمانه آرد
  • ۱ ق س بکینگ پودر
  • ۲ عدد سیب پوست گرفته و ورقه شده
  • ۱/۴ پیمانه گردو ریز خرد شده

طرز تهیه این کیک خوشمزه

ابتدا مواد کرامبل را داخل غذاساز یا با دست خوب مخلوط کرده کنار گذاشته. تخم مرغ، وانیل و شکر را با هم زن پنج شش دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود سپس روغن و ماست را اضافه کنید یک دقیقه دیگه با دور متوسط بزنید مخلوط الک شده ی آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله اضافه کرده و با دور کند هم میزنیم تا مواد یکنواخت شوند.
نیمی‌از مواد کیک را داخل قالب (به قطر ۳۰ سانت ، قالب من مربع ۳۰ سانتی بود و بهتر کمربندی باشه چون کیک و بعد از پخت و نمیتونیم برگردونیم) ریخته بعد یک لایه از مواد کرامبل و در صورت دلخواه گردو خرد شده و یک لایه سیب ورقه شده بچینید و مابقی مواد کیک را طوری بریزید که روی سیب ها کامل پوشیده بشه در آخر مابقی مواد کرامبل و ریخته و سطح کیک و صاف میکنیم. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت میپزیم.
فیلم این دستو رو هم می تونید داخل اینستاگرام merfaniazar ببینید. امیدوارم خوشتون بیاد

دستور ها و اموزش های شیرینی پزی رو می تونید از طریق این لینک ( فهرست رسپی های شیرینی پزی ) دنبال کنید.

مطالب مرتبط

نظرات