آموزش درست کردن ترشی بامیه با آب گوجه فرنگی

طرز تهیه ترشی بامیه

طرز تهیه ترشی بامیه خرد شده شکم پر مرحله به مرحله با تمر هندی با رب انار با عکس جنوبی
ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های اصیل و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خوزستان می باشد. ترشی بامیه با روش ها و مواد متفاوتی تهیه می شود ، مثلا در برخی شهرها این ترشی را به همراه موادی مثل گوجه فرنگی ، تمرهندی و رب انار تهیه می شود.

مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط
بامیه۵۰۰ گرم
فلفل قرمز۲ عدد
سیر۴ حبه
سرکه سفید یا قرمز۱ لیوان
شوید خشک شده۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه ترشی بامیه

مرحله اول

ابتدا باید بامیه ها را پاک کنیم ، برای این منظور باید با دقت سر و دم اضافی بامیه ها را جدا کنید. نکته مهم در مورد پاک کردن بامیه ها این است که اگر می خواهید ترشی بامیه را به صورت خرد نشده درست کنید دقت داشته باشید که به بافت بدنه بامیه ها آسیبی نرسد.

مرحله دوم

پس از اینکه تمیز کردن بامیه ها به پایان رسید آنها را می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود. به هیچ وجه از بامیه های خیس و نم دار برای تهیه ترشی استفاده نکنید زیرا ممکن است ترشی شما خیلی سریع کپک بزند.

مرحله سوم

برای تهیه ترشی حتما از ظرف شیشه ای استفاده کنید و حدالمقدور از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید. یک ظرف شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم و با میه ها را پس از خشک شدن به همراه سیر ، شوید و فلفل قرمز داخل ظرف ترشی می چینیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک لیوان سرکه را به همراه نمک داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا سرکه به جوش بیاید. اگر می خواهید طعم ترشی متعادل تر شود می توانید نصف لیوان آب نیز به سرکه اضافه کنید.

مرحله پنجم

پس از اینکه نمک به طور کامل در سرکه حل شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی ولرم تر شود سپس آنرا روی مواد داخل شیشه می ریزیم و درب آنرا محکم می بندیم به صورتی که هیچ هوایی وارد شیشه نشود.

مرحله ششم

وارد شدن هوا به شیشه ترشی می تواند باعث کپک زدن ترشی شود. پس از اینکه ترشی آماده شد آنرا به مدت ۱۵ روز در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا آماده شود. پس از اینکه ترشی آماده شد آنرا در یخچال نگهداری می کنیم.

نکاتی برای بهتر شدن ترشی بامیه

سرکه مخصوص ترشی بامیه

برای تهیه ترشی بامیه می توانید از انواع ترشی های سفید و قرمز به سلیقه خود استفاده کنید. بهترین و مرغوب ترین نوع سرکه برای تهیه ترشی بامیه سرکه های طبیعی هستند که ما توصیه می کنیم برای تهیه این ترشی از سرکه طبیعی انگور استفاده کنید زیرا طعم بسیار خوبی به ترشی شما خواهد داد.

ترشی بامیه با آب گوجه فرنگی

در برخی مناطق برای تهیه این ترشی از آب گوجه فرنگی استفاده می شود. البته در صورت تمایل می توانید می توانید از گوشت گوجه فرنگی هم برای تهیه این ترشی استفاده کنید. برای مقدار مواد بالا می توانید از ۴ گوجه فرنگی متوسط استفاده کنید. باید پوست و قسمت های اضافی گوجه فرنگی را بگیرید و باقیمانده آنرا به ترشی اضافه کنید.

مطالب مرتبط :


منتشر شده در پینترست ، بالاترین و ردیت

نظرات